L'Alt Empordà, zona per descobrir

L'Alt Empordà és una zona per descobrir, plena de secrets.

 

Hi trobem zones megal·lítiques a l'Albera i a les Salines.

 

Castells com el de Sant Ferran de Figueres o el castell de Bellaguarda del Pertús, passant pel castell de Montroig, Santa Maria del Roure, a Pont de Molins, o els castells de Les Escaules, Llers i Boadella.

 

Esglèsies, monestirs, ermites. El Santuari de la Salut de Terrades. Sant Quirze de Colera.

 

La nostra zona vinícola, amb els nostres cellers, degustacions i meridatges, majoritariament sota les Alberes, en poblacions com Cantallops, Capmany, Espolla, Rabós, Mollet, Garriguella, Vilajuiga, Pau, Palau i d'altres, amb gran tradició vinícola, vinyes centenàries, i una gran elaboració de vins, blancs, rosats o negres, o aquell vi dolç tan bó, la garnatxa, típica de l'Empordà.

 

No ens hem d'oblidar de les nostres oliveres, i dels trull d'oli, de Cabanes, Garriguella, Agullana i altres poblacions, podent gaudir del millor oli de la comarca.

 

Els nostres millors restaurants, tant a interior com a la costa. Amb peix fresc de la zona de Cap de Creus, o la millor carn de la comarca. Amb plats elaborats i tradicionals.

 

Si ets amant de les pasejades o la bicicleta, podràs gaudir del camí natural de la Muga. Al llarg d'aproximadament 40 quilòmetres, el Camí Natural passa pels termes dels municipis de Sant Llorenç de la Muga, Terrades, Boadella i les Escaules, Pont de Molins, Cabanes, Peralada i Castelló d'Empúries-Empuriabrava. A través d'una ruta que permet practicar activitats com la pesca, el cicloturisme, el senderisme, ja que pot realitzar-se a peu, bicicleta o amb cavall. Al seu pas es van descobrint diferents hàbitats associats al riu, des del Bosc de Ribera fins les planes fluvials, unint d'aquesta manera els Pirineus amb el Mar Mediterrani.

Així mateix el camí natural de la Muga ens permet connectar amb altres circuits,  com són la xarxa de senders d'Itinerànnia, el GR-11, el GR-2, el GR-92 i les rutes de bicicleta tot terreny (BTT) del centre de la zona Salines-Bassegoda i el Camí de Sant Jaume. 

 

Pels amants de l'escalada, trobem vàries zones com les parets de Darnius,  paret de Les Escaules, Roc Fuirós (Puig Neulós-Albera), Roc de la Creu (Costoja), Cala Montgó, Port de la Selva i d'altres.

 

Contacte:

Ca La Conxita
Carrer d'Amunt, 13
17723 Les Escaules


info@calaconxita.cat
Tel. +34 972 67 11 47
WhatsApp: +34 629 565 836

 

Casa Rural Independent
Reg. Generalitat: PG-000951

 

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Casa Rural Independent Ca la Conxita de Les Escaules. Boadella i Les Escaules. Alt Empordà. Girona © www.calaconxita.cat